torstai 10. toukokuuta 2012

Vaaralampi ja Tervalampi - kauden avaus 12.5.2012

Soittelin tänään Vaaralammen & Tervalammen edustajalle ja hän kertoi että kauden avaus on lauantaina 12.5.2012. Lammesta oli jo lähes kaikki jää sulanut (tilanne 10.5.2012) ja lauantaille oli tilattu tankkiauto istuttamaan kalaa lampeen. Viimevuonna istutettin pelkästään Kirjolohta, saa nähä saadaanko tänä vuonna tarjolle myös Taimenta.

Vesi on kylmää tähän aikaan vuodesta, joten kalakin on virkeä ja liikkuu paljon. Taidan laittaa yhden pohjaongen pyyntiin ja syötiksi PowerBait Rainbow (ilman glitteriä).
Lisäksi pyydän toisella vavalla aktiivisin menetelmin. Vieheeksi valitsen pidempiin heittoihin Bete Lotto (9g tai 12g) ambulanssin sekä papukaijan. Lyhempiin heittoihin kokeilen hyväksi todistettua HK Varma Lohi 6cm vaappua (musta/punainen).


Huomasin HK Varman kotisivuilta että valikoimista oli poistunut tämä kyseinen musta/punainen värivaihtoehto. Täytyy pitää siis huoli etten hukkaa vaappua. Onneksi noita löytyy useampi pakista.

2 kommenttia:

  1. koitahan vielä Calico Cattia

    t.Janne

    VastaaPoista
  2. Pitää kattoa löytyykö pakista, jos ei löydy niin sitten kaupasta. Tämä taitaa olla kyseessä: http://www.kalasaalis.com/uistimet/441/1754/Calico+Cat/Calico+Cat/

    VastaaPoista