keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Ohtaoja - Taivalkoski

Lauantaina 19.5.2012 olis tarkoitus tehdä kalastusreissu Ohtaojalle. En ole käynyt tuolla aikaisemmin, mutta mukaan lähtevä kaverini Sampo on. Sampo kalastaa varmaankin perhovehkeillä ja itse kalastan normi haspelikelavehkeillä. Vieheenä olis tarkoitus käyttää Bete Lotto lippoja, Rapalan vaappuja ja ehkä jotain pienempiä Meps tyylisiä "vilkkuja".

Keskustelu forumin mukaan tuolla on toiminut erityisen hyvin Rapalan Tail Dancer vaappu. Valitettavasti kyseistä vaappua on vaikea löytää enää mistään, sillä alkuperäisenä siitä ei myyty yksittäiskappaleena vaan ainoastaan joidenkin kalastuspakkien yms mukana. Rapala on kuitenkin valmistanut Limited Editionin Tail Danceristä, mutta en ole noita vielä mistään löytänyt. Kauppojen hyllyltä löytyy kylläkin syvemmälle uiva mallli Deep Tail Dancer, joka ei sovellu matalaan veteen.

Raporttia olis luvassa reissun jälkeen. Luvat näyttävät maksavan 15 euroa/24h/3 lohikalaa. Päätimme ostaa luvat netistä, koska emme ole varmoja onko paikalliset huoltoasemat Shell Taivalkoski tai Neste Pudasjärvi (joista myös lupia saa) auki kun saavumme kohteeseen. Näin varmistamme sen että pääsemme suoraan kalastamaan.

Luvat voi ostaa netistä kalapaikka.net sivustolta.

Keskusteluforum Ohtaojasta löytyy mm Kalassa.net sivustolta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti