maanantai 9. heinäkuuta 2012

Raportti - Muonionjoki 5.7.2012

Käytiin Reettan kanssa tekemässä yks lyhyt lasku Melakankaan kohalla. Ei tapahtumia. Mika soitteli ja oltiin sovittu jo aiemmin että käytäs yhessä lohestamassa. Suuntasin Passatin keulan kohti Saarenpudasta, jossa Mikalla on vene ja vehkeet.

Päätettiin että Mika soutaa koska on tutuilla vesillä, itse en ollut aikaisemmin kyseisessä paikassa soutanut. Siinä ei kauaa nokka tuhissut ko oikea laitavapa meni luokille. Mika veti vielä airoilla pari tiukkaa vetoa ja kelattiin muut vaaput pois vedestä. Aloin väsyttää Lohta, joka ei vaikuttanut kovinkaan isolta. Lohi kerkes tehä pari ryntäystä veneen vierestä, mutta varsin pian se tuli kyljellään veneen vierelle ja Mika koukkasi sen kyytiin.

Muonionjoki Marjas Lohi 4,15kg 78cm Mika ja J-P 5.7.2012
Muonionjoki Marjas Lohi J-P 5.7.2012
Muonionjoki Marjas Lohi J-P 5.7.2012
Lohi oli sukupuoleltaan naaras eli Marjas ja painoi 4,15kg. Pituutta kalalla oli 78cm. Kala tarttui kiinni noin viiden minuutin soutamisen jälkeen, eikä videoaurinkolaseja oltu edes ehditty virittää valmiiksi. Vaappuna toimi ahventa jäljittelevä alkuperäinen JAN. On se Mika kyllä melkonen soutaja ja Lohimies!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti