torstai 6. kesäkuuta 2013

Uusia Lohivaappuja pakkiin

Näin alkukaudesta kannattaa olla hereillä, jos haluaa pakkiin juuri sellaisia vaappuja kuin itse haluaa. Näin tietysti vain siinä tapauksessa, että ei osaa itse tehdä vaappuja vaan joutuu tyytymään kaupan valikoimiin.

Kävin Haaparannalla Kungsfiskaren liikkeessä ja mukaan tarttui pari Poppeli- ja Lilli-vaappua sekä yksi Hirvas. Poppelit ostin siksi, että minulla ei ole kyseisiä värejä ja että "kaikki" lohestajat uittavat Poppelia. Lillejä ostin siksi, että ne uivat voimakkaasti laiskassa suvannossa ja Lilli-vaapulla olen saanut Lohen. Lisäksi toinen vaapuista oli väritykseltään sellainen mitä minulta ei vielä löydy. Hirvas tarttui mukaan koska se myös ui vahvasti löysässä virrassa ja löytämäni väritys miellytti minua. En tiedä miellyttääkö se sitten Lohta.

Poppeli
Lilli

Hirvas
Kävin myös Kolarin kylällä Hansport nimisessä liikkessä ja sieltä ostin paikalliset juuret omaavan Tommi Vaattovaaran tekemän Saletti-vaapun. Saletisti natsaa?

Saletti
Lisäksi ostin hieman aikaisemmin Pohjois-Suomen Erämessuilta Oulusta kolme Seniori-vaappua, joista kerkesin jo yhden antaa kaverilleni. Kaksi jäi kuitenkin omaan pakkiin. Kaikki kolme vaappua olivat b-laatua, joten sain ne halvemmalla. Saa nähä meinaako se b-laatu sitä, ettei kala huoli sitä. Toinen Senioreista on siinä mielessä harvinaisempi, että se on 60 mm pitkä, eikä vastaavaa saa mistään kaupasta vaan ainoastaan suoraan valmistajalta.

Seniori
Kaikki ostamani vaaput ovat väreiltään loppukesän värejä ja todennäköisesti myös meikäläisen ainoat lohestusreissut tälle kesää sijoittuvat juuri loppukesään. Kaikki vaaput olivat myös "pieniä" eli 60 mm ja alle eli soveltuvat myös parhaiten loppukesään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti