sunnuntai 19. elokuuta 2012

Raportti - Vaaralampi 19.8.2012

Joken ja Jarin (ekakertalainen) kans lähettiin yöllä Vaaralammelle. Kalastus alotettiin 03:00 makkaranpaistolla kodassa. Laitettiin vehkeet laiturilta pyyntiin vaikka oli säkkipimeää.
Vaaralampi istutustilanne 19.8.2012
Valastumaan alkoi joskus neljän ja viiden välillä. Jokelle tarttui Kirjolohi kiinni ennen kuutta (oltiin siirrytty lähelle lauttaa) ja vavan päässä tuntui olevan iso kala. Räikkä huusi ultra light vehkeessä ko viimeistä päivää. Sitä iloa kesti muutamia sekunteja ja kala pääsi irti. Pohjaongesta. Huonoa tuuria, häätyy sanoa. Koukut ei olleet taipuneet, joten kalalla oli vain tuuria tai sitten Jokella huonoa tuuria.

Kirjolohta ei tuntunut lammessa paljoa olevan. Ei se ainakaan itsestään tehny meteliä. Kalasteltiin kuitenki 10:30 asti. Jokelle reissu oli 3. peräkkäinen ilman kalaa, se syö miestä. Luultavasti Jarillekkaan ei paikasta jäänyt paras mahdollinen kuva? No ei se aina vaan ala nykimään.

2 kommenttia:

  1. Millä voi tuon luvan maksaa Vaaralammella ? Käteinen, pankkikortti, luottokortti ??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vain käteinen käy, luvan hinta on 15 euroa / 8 tuntia / 2 kirjolohta. Paikanpäällä on kirjekuori-postilaatikkosysteemi, jolla luvanmaksu hoidetaan.

      Poista