maanantai 11. kesäkuuta 2012

Raportti - Vaaralampi 10.6.2012

Kaverini Mika soitti illanpääle että lähettäiskö käymään mutka Vaaralammela. Ei siinä muuta ko pakathin kamat authon ja lähethin. Edellinen istutus oli suoritettu 6.6.2012 ja kirreä oli pantu lampeen 150kg.
Istutukset Vaaralampi 10.6.2012
Kalastamaan päästiin 20:15 ja suunnattiin lammen kauimmaiseen rantaan. Kirret anto oottaa kolmisen tuntia ennen ko nasahti eka kerran. Mikala oli pohjaongessa rapean kilon Kirjolohi eli Sateenkaarirautu. Syöttinä PowerBait Red.

Kellonajat videoissa näyttää mitä sattuu. Ostin kaveriltani Sampolta tuollaisen "aurinkolasikameran" ja opetteluvaiheessa vielä tuo kuvaushomma.

Mika ja Kirjolohi 1,1kg Vaaralampi 10.6.2012
PowerBait Red.

Joskus puolenyön jälkeen ajateltiin lähteä kodalle paistaan makkarat. Laitethin vehkeet pyyntiin ja vettäki alko sattaa melkolailla. Ei muuta ko kotaan ja makkarat tulile. Ei siinä kerenny ko vettää viillot makkaraan ko räikkä alko huutaa. Syöttinä oli PowerBait Rainbow glitter.


Siimat siinä meni sen verran solmuun että hääty alkaa tekemään uudet viritykset pohjaonkiin. Ennen ko mie kerkesin saada vehkeet uudelleen pyyntiin oli Mikala kala kiinni.


Syönti oli tuon jälkhen ohi. Pyydettiin vielä tunti vähän toista ja makkarat syötiin ennen ko lähettiin kotia. Onnistunu kalastusreissu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti