tiistai 10. kesäkuuta 2014

Vaappuja ja peltiä Inarijärvelle

Olisi tarkoitus tehdä kalastusreissu Inarijärvelle 16.-17.6.2014. Kalastuskohteena se on minulle uusi, joten odotuksen saaliin suhteen ovat pienet. Kaverini on hommannut meille majapaikan eräästä Inarijärven eteläosan saaresta ja hänellä on mukana myös pieni moottorivene.

Kävin ostamassa vetouistelua varten muutaman vieheen (HK-varma vaappuja ja Vetotiura) oululaisesta kalastuksen erikoisliikkeestä, Tiura Uistimesta. Lisäksi Motonetistä hain Kapraali lusikan sekä pari perus Kuusamolaista. Näiden lisäksi täydensin pakkia eri kokoisilla kuparisilla Mepps Aglia lipoilla, kokoluokat 0-3.
Ylhäältä: HK Varman Taimen 10 cm Tinapaperipintainen TK 31 ja Hilepintainen TK 14, Vetotiura 47/G, Vetotiura 285/H, Vetotiura 64/M, Vetotiura 97/G, O.Kapraali 7 kupari 13 g, Kuusamo Räsänen 11 hopea/kupari, Kuusamo Räsänen 11 kupari/hopea.
Tiura uistimesta neuvoivat että heidän pellit uivat parhaiten 4,5 km/h vetonopeudella, kuten myös HK-varmat. Otan mukaan lisäksi SAS ja Smeds lusikoita, sekä jotain perus heittokalastukseen soveltuvia uistimia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti