maanantai 4. kesäkuuta 2012

Raportti - Vaaralampi 3.6.2012

Kävin Vaaralammella 3.6.2012 ja ilmoitustaulu kertoi että viimeisin istutus oli suoritettu 31.5.2012: Kirjolohi 140kg.
Istutukset Vaaralampi 31.5.2012
Lunastin luvan alkamaan 20:15 ja ajoin lammen rantaan. Sää oli sateinen, mutta kuitenkin melko lämmin (>10°C). Ilmeisesti sateesta johtuen ei muita kalastajia ollut paikalla. Virittelin pohjaonkivehkeet ja syötiksi laitoin PowerBait Rainbow glitterillä. Päätin jäädä laiturille sen varalta että sade yltyy kovaksikin ja pääsisin kotaan sateensuojaan.


Ennen puolta yötä sade ja tuuli alkoi helpottaa ja sää näytti olevan paras mahdollinen pohjaonkikalastukseen. Ainakin omasta mielestäni pohjaonkikalastus on mukavinta silloin kun vesi on tyyni ja tuulta ei ollenkaan. Siiman liikkeitä pääsee seuraamaan ja jos siima liikkuu johtuu se siitä että kala on kiinni. Lisäksi tyynellä säällä näkee kaikki kalojen pintomiset hyvin.
Vaaralampea laiturilta käsin.
Vaaralampea laiturilta käsin.
Kirjolohta näkyi jonkin verran pintovan ja muutama komea hyppykin oli. Pohjaonkeen ei tällä(kään) kertaa yhtään kalaa kuitenkaan eksynyt. Harjoittelin ajan kuluksi myös perhon vispaamista perhovavalla. Vaaralammella on hyvin tilaa perhovapakalastukseen myös harjoittelijoille. Ei tarvi pelätä että perhot olis jossakin karahkassa kiinni. Lammen pinnassa alkoi olla jonkin verran erinäköisiä pörriäisia ja sääskiäkin lenteli, ei kuitenkaan haitaksi asti.

Luovutin joskun kello 1 ja 2 välillä ja ajelin kotiin nukkumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti