torstai 21. kesäkuuta 2012

Raportti - Muonionjoki 20.6.2012

Käythin parin tunnin lasku tekemässä tyttöystävän kans. Otin mukaan vain 2 vapaa tarkoituksena uittaa peltiä. Laitoin kumpaanki vapaan Tiuran 71 uistimet. Värit niissä oli päinvastaiset, eli toisessa kupari - hopea ja toisessa hopea - kupari. Päästin siimaa ulos noin 10 metriä. Kohta oli jo toinen pelti pohjassa kiinni. Annoin vavan tyttöystävälle ja hän sai pienen taistelun jälkeen sen irti. Ei muutako pelti uudestaan veteen ja kohta toinen pohjassa kiinni. Päätin että vaihdetaan tilalle vaaput.

Ajethin Ruottin ranthan ja laitoin tilalle pari Lilli vaappua. Tilastojen mukhan Lilli vaappu on antanu tänä kesänä paljon Lohta, niin miksipä en niitä kokkeilis. Laskethin kilometri vähän toista ja hääty lähteä laithan lapset iltapesule ja nukkumaan.

Palasin vielä yksin Väyläle ja sainki soutaa yksin. Koko Väylä oli minun, kethän muita ei näkyny. Ensimmäinen kerta ko näin pääsi käyhmän. Tein pari laskua, toisen Pellikansuvannossa ja toisen Kaunisjokisuussa. Kolmen tunnin jälkhen päätin lähteä nukkumaan. Ensimmäinen 3 tuntia tälle kesäle ettei satanu yhtään vettä ko olin Väylälä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti