torstai 9. toukokuuta 2013

Raportti - Vaaralampi 9.5.2013

Lähettiin Joken kans Vaaralammelle kauden avaukseen. Oulu-lehdessä olikin ollut aiheesta mainos. Olin myös soittanut Ylikiimingin kalastuskunnan puheenjohtajalle ja tiedustellut istutuksista ja kauden aloituksesta, joten aikataulu oli selvä jo ennen lehdestä luettua mainosta.

Mainos Oulu-lehdessä
Ensimmäinen istutus 140kg Kirjolohta.

Lampeen oli istutettu 140kg Kirjolohta, joka oli mielestämme varsin vaatimaton määrä kauden ensimmäiseksi istutukseksi. Koska oli kysymys kauden aloituksesta ja lehdessä oli ollut mainos, arvelimme että laituri tulisi täyteen kalastajia. Tämän takia päätimme suunnata lammen kauimmaiseen osaan, koska siellä saisi olla hieman rauhallisemmissa oloissa. Lisäksi aikaisempina vuosina olimme saaneet sieltä hyvin kalaa.

Rasvatyyni Vaaralampi 9.5.2013
Kalastus alkoi virallisesti siis 8:00 ja pari kolme minuuttia siitä, oli minulla kesän ensimmäinen Kirjolohi kiinni pohjaongessa. Syöttinä oli aina toimiva PowerBait Rainbow. Myös muut kalastajat näyttivät saavan muutamia Kirjolohia sekä pohjaongella että aktiivisella vieheellä.Kesän 2013 ensimmäinen Kirjolohi 1,12kg pohjaongella (PowerBait Rainbow)
Lisätietoja Vaaralammesta, hinnoista ja sijainnista löydät blogista tämän linkin takaa. Kaikki säännöt ja hinnat olivat säilyneet saman kuin vuonna 2012.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti