torstai 26. heinäkuuta 2012

Raportti - Vaaralampi 19.7.2012

Lähettiin Joken kans käymään Vaaralammella torstaina 19.7.2012. Uusia Kirjolohia ei lampeen oltu istutettu sitten 12.7.2012, vaikka olimme vähän muuta ennakoineet.
Vaaralampi istutustilanne 19.7.2012
Saimme pohjaonget pyyntiin noin 20:00 ja jäimme laiturille odottelemaan mahdollista säiliöauton saapumista. Olisi ollut mukava saada videolle itse istutustapahtuma, mutta säiliöautoa ei kuitenkaan koko iltana näkynyt..

Kalastajia Vaaralammella oli puolen tusinaa ja ainakin yksi Kirjolohi oli nostettu lammesta laiturille. Kirre oli iskenyt pintaperhoon.

Koska vesi oli edelleen verraten lämmintä, emme yrittäneet olleenkaan aktiivista kalastusta virvelillä. Vispasin jonkin verran perhovavalla tuloksetta. Pintaperhoja minulla ei ole, joten homma meni harjoittelun piikkiin.

Vähän ennen kello 23.00 ultra light virvelini räikkä alkoi huutaa mukavasti.
Laiturille nousi 1,41kg Kirjolohi ja hymy oli herkässä. Syöttinä oli PowerBait Rainbow glitterillä. Alkuillasta olin yrittänyt myös muun värisillä tahnoilla, mutta jälleen kerran PowerBait Rainbow glitter oli se mikä kelpasi.
PowerBait Rainbow glitter.
Kalaa tuntui olevan lammessa vähänlaisesti, vaikka hyppyjä ja pintomisia näkyi silloin tällöin. Jori bongasi laiturin vierestä kalan, joka näytti käyttäytyvän epänormaalisti. Poimimme nälkiintyneen ja laihtuneen Kirjolohen talteen, koska se olisi kuollut joka tapauksessa.

Totesimme reissun päätteeksi että Kirjolohen aamusyönti on parempi kuin iltasyönti, ainakin saalismäärän puolesta se on tullut todistettua jo monta kertaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti